Monday, June 23, 2014

Impian Harapan

Dah lama tak update blog ni ... Sejak akhir ni rase macam malas je nak update .. Myb bz keje kot .. Emmm tak lama lagi umur nak capai angka dua . Ouhh , tidakkkkk !! Gerun je bunyi. no more -TEEN .. Selamat tinggal -TEEN, Hello -TY --- ... Bercakap mengenai impian ... banyak impian harapan kali ni .. Almaklumlah .. bday bulan puasa .. mana ada orang nak tolong sambut .. Sedihkan bunyinya .. :(

Tapikan .... saya berjanji pada diri saya nak beli 1 bag dari MK - Michael Kors .. Waaa bunyi hajat macam orang kaya je kan ... Takpe2 .. Kita simpan duit slow2 ye... Insyallah bole dapat dari hasil titik peluh sendiri ... Kalau ada orang nak bagi tu Alhamdullah lah kan .. Bak kata pepatah ... Rezeki jangan ditolak Maut jangan dicari kan ... betul x ? betul kan ... hehehe ...

Handbag-2 MK tuh suma stylo-2 ... harga yang aku suke tuh plak beriban-2 .. aduhh makan masa 1/2 tahun baru dapat kot . hahaha ... MK 1-1 yang menarik minat aku ... yang jenama lain tu macam biasa2 je dan dah banyak sangat ciplak dia ...

Tuh dia salah 1 .. >.<
Insyallah suatu hari nanti ..

No comments:

Post a Comment